Dorpsnieuws

Prijs Toer meeZondag 2 september jl. werd de 42e editie van de Toer Mee georganiseerd door Koninklijke Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk. Ruim 350 deelnemers genoten van een zonnige fietstocht, een unieke route richting St. Michielsgestel, traditionele pannenkoeken, verse koffie en gekoelde drankjes op het eindterras van CC Bernrode.

Daar vonden na afloop de bekende prijsuitreikingen plaats voor de deelnemers die hadden gezorgd voor sponsors. Ook is daar de door Van Esch Tweewielers beschikbare hoofdprijs van de loterij verloot.

De gelukkige en blije winnaar is Marietje van Gaal uit Heeswijk Dinther. Als trouwe deelnemer is zij beloond voor de vele Toer Mee-kilometers die zij en haar man de afgelopen jaren hebben gefietst. Vrijdag 7 september ontving zij bij Van Esch Tweewielers in de Abdijstraat uit handen van Nancy haar fiets.

Hiermee is deze editie van de Toer Mee weer positief afgesloten. De Koninklijke Fanfare Heeswijk bedankt alle deelnemers en sponsoren van de Toer Mee 2018. Speciale dank aan Van Esch Tweewielers, Sterrin, Houthandel Jacobs, Marskramer, Solupar en Coop.