Dorpsnieuws

sjors sportiefAlle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Bernheze ontvangen binnenkort weer het Sjors Sportief/Creatief boekje.
In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten.
Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente! Vorig schooljaar schreven zich maar liefst 1.300 kinderen in. Sjors is enorm populair onder de basisschooljeugd.
Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf 29 augustus in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl
 
Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s
Kinderen uit de gemeente Bernheze kunnen kennismaken met meer dan 80 activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis.
Ook aan de creatievelingen is gedacht, denk hierbij aan astrologie, muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven kan het hele schooljaar door.
 
Meer informatie
Neem een kijkje op de website www.sjorssportief.nl, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..