Dorpsnieuws

ElvisVrijdagavond 6 juli brengen Nederlandse topartiesten de ‘king of rock and roll’ Elvis Presley weer tot leven tijdens ‘Elvis: The comeback special’. Barry Hay, Lucas Hamming, Anne Soldaat, Sandra van Nieuwland,
Njam Rosie, Yorick van Norden en Dandelion verzorgen een tribute in Natuurtheater de Kersouwe om nooit meer te vergeten!
Vrijdag 6 juli, aanvang 21.00 uur. Tickets á € 28,50 (excl. €1,50 serv.kst) te bestellen op www.kersouwe.nl
The Comeback Special Na acht jaar afwezigheid van het podium keert Elvis Presley in 1968 terug met een grandioze tv-show, de ’68 Comeback Special. In de Burbank Studios in Los Angeles zingt Elvis, omringd door een groot aantal fans, een aantal van zijn grootste successen. De tv-special was een doorslaand succes. Het was het begin van een traditie van muzikale one-manshows op televisie en voor The King was het misschien wel het begin van het einde.
Bekende en onbekende songs Aan de hand van het verhaal van The Comeback Special maken we een muzikale reis door het leven van The King of Rock and Roll. Waar kwam hij vandaan? Waar groeide hij op? En wat maakte hem zo bijzonder? Wat zorgde ervoor dat hij een van de belangrijkste culturele iconen van de twintigste eeuw werd?
Tijdens deze avond horen we bekende én onbekende hits van The King voorbij komen. Uiteraard ontbreken Heartbreak Hotel, Are You Lonesome Tonight en Love Me Tender niet.
Kings of rock and roll
Al meer dan 50 jaar is Barry Hay de frontman van The Golden Earring. Tijdens deze Comeback Special zal hij samen met topartiesten Lucas Hamming, Anne Soldaat, Sandra van Nieuwland, Njam Rosie, Yorick van Norden, Dandelion een weergaloos tribute voor de legende Elvis neerzetten. The Comeback special is van de makers van The summer of Love.