Dorpsnieuws

Zomeravondconcert 2017Het zomerreces staat voor de deur. Maar voordat dat zover is, sluit Muziekvereniging Servaes traditioneel voor de zomervakantie het muziekjaar af met een sfeervol zomeravondconcert. Dit jaar vindt het zomeravondconcert plaats op zondag 1 juli aanstaande in de tuin van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther.
De weersvoorspellingen laten voor de komende dagen een zomers weerbeeld zien. Voortreffelijk weer voor een openlucht zomeravondconcert. Tijdens het zomeravondconcert van Muziekvereniging Servaes zullen alle muzikanten en slagwerkers van de vereniging zich aan de gemeenschap presenteren.
Muziekvereniging Servaes heeft voor u een twee uur durend programma in petto. Het eerste uur is vooral ingeruimd voor de allerjongsten. Het opleidingsorkest en de opleidingsslagwerkgroepen zullen het repertoire domineren. Altijd leuk voor ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes en nichtjes om kinderen (maar ook volwassenen) aan het werk te zien, die nu enkele jaren samen met elkaar muziek maken.
Het tweede uur is ingeruimd voor de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Zij zullen het publiek met vlotte en warme nummers en meer gevorderd repertoire vermaken.
Het belooft dus een swingende avond te worden. Laat u verrassen door het muzikale aanbod van Muziekvereniging Servaes. Het zomeravondconcert is een leuk avondje uit voor de hele familie.
Iedereen is van harte welkom vanaf 18:30 uur in de tuin van de Abdij van Berne voor De Muziekfabriek (Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther).
Het concert begint om 19:00 uur. De entree is gratis. De vrijwilligers van Muziekvereniging Servaes zorgen voor het natje en het droogje. Wilt u meer weten over onze vereniging, bezoek onze website www.muziekverenigingservaes.nl