Dorpsnieuws

P5223712Op zaterdag 16 juni,daags voor Vaderdag,laten wij de harten van menig vader en zoon, moeder en dochter, sneller kloppen met een grote “oldtimer-show”.Tussen 11.00u en 16.00u bevolken heel veel antieke karren, brommers, vrachtauto’s, personenauto’s, sportwagens,het terrein van de eeuwenoude boerderij.
Het hoogtepunt ligt tussen 12.00u en 14.00u , wanneer er zo’n 50 oldtimers tegelijk op het terrein aanwezig zijn. De eigenaren van al die vertroetelde, vaak zeldzame auto’s staan bij hun voertuig om er vol trots over te kunnen vertellen. Een unieke kans voor iedereen om al dit moois van dichtbij te kunnen zien !
Maar er is méér ! Ook de historische groententuin staat in volle groei en bloei, de boerderij is open en onze gidsen staan klaar om hun boeiende verhalen te vertellen. Er is een groot terras met allerlei heerlijk eten en drinken en gezellige muziek. Het wordt er weer beregezellig, daar bij de Meierijsche Museumboerderij aan de Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther.
Entree is slechts €4,- ( kinderen tot 12 jaar betalen € 2,-). De leden van onze “Vereniging van Vrienden” hebben, op vertoon van hun ledenpasje, gratis toegang voor 2 personen.
Voor meer info over de “mooiste boerderij van Brabant” kijk je op: www.museumboerderij.nl  Volg ons ook op Twitter en Facebook !!