Dorpsnieuws

schoonmaakdagElk jaar staat de derde zaterdag in maart in het teken van de (nationale) opschoondag. Dit jaar is dat op 17 maart. Het doel van de schoonmaakdag is alle zwerfvuil in het buitengebied van Bernheze
op te ruimen, om vervuiling en een ongezonde situatie voor planten en dieren te voorkomen.
De organisatie van de schoonmaakdag is in handen van Stichting Samenwerkingsverband Wildbeheereenheden Bernheze (WBE Aa en Leijgraaf, (Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch), WBE Heesch en WBE Nistelrode. De gemeente stelt handschoenen, vuilniszakken en containers ter beschikking. Iedereen die ouder is dan 16 jaar mag meedoen. Verenigingen die meedoen aan de schoonmaakdag ontvangen voor de kas van de vereniging € 10,- per lid dat meehelpt.
Aanmelden
Wilt u meedoen, meld u dan vóór 1 maart 2018 via de secretaris van uw vereniging op bij de volgende contactpersonen:
Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek: WBE Aa en Leijgraaf: Johan v.d. Bergh, telefoon 0413-34 26 56, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Nistelrode: WBE Nistelrode: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06-53 93 28 05.
Heesch: WBE Heesch: T. v.d. Berg, telefoon 0412-45 39 84, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De contactpersonen geven meer informatie en een programma bij aanmelding.