Dorpsnieuws

Willibrotdcentrum1Onlangs startten de vrijwilligers van het Willibrordcentrum in Heeswijk met een nieuw project: het vervangen van het meubilair in de grote Jozefzaal. Dit gebeurt met opbrengsten van eigen activiteiten, zoals de Boeken- en platenbeurs en de Snuffelmarkt, maar ook via een subsidieaanvraag bij onder andere het Oranjefonds.

Zij zorgden voor een hele aangename verrassing: ze stellen € 10.000 beschikbaar!

Dank

Het bestuur van het Willibrordcentrum is enorm blij met deze vorstelijke bijdrage. Dankzij het Oranjefonds kunnen ze snel met de aanschaf van het meubilair aan de slag. De verwachting is dat begin 2018 de (lichtgewicht, inklapbare) tafels daadwerkelijk aangeschaft gaan worden. Daarna zullen ook de stoelen volgen.

Toename van gebruikers

Het Willibrordcentrum in Heeswijk mag zich sinds de verzelfstandiging -medio 2017- en zeker sinds de substantiële uitbreiding met een royale foyer verheugen in een groeiend aantal gebruikers, die de gastvrijheid van het gemeenschapshuis en het comfort van de diverse zalen erg weten te waarderen. Het bestuur blijft alert op mogelijke verbeteringen en voorzieningen, om het voor zowel de gebruikers als de eigen vrijwilligers zo aangenaam mogelijk te maken.

Loop gerust eens binnen

Ook deze aanschaf van het nieuwe meubilair voor de Jozefzaal past bij het motto van de stichting: een gastvrije locatie én ontmoetingsplaats voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Wilt u eens een kijkje komen nemen? Loop gerust binnen, de koffie staat klaar. Op www.willibrordcentrum.nl vindt u meer informatie over ons ontmoetingscentrum en alle mogelijkheden.