Dorpsnieuws

downloadVind je zingen leuk? Ook samen zingen met andere kinderen? Dat kan! Er wordt gewerkt aan een nieuw jeugdkoor voor Heeswijk-Dinther, Berlicum, Middelrode en Loosbroek. Jongens en meisjes uit groep 3 t/m 8 van de basisschool
of middelbare scholieren zijn van harte welkom. Bij veel aanmeldingen worden de leeftijdsgroepen opgesplitst, zodat er op verschillende niveaus en eventueel op meerdere plaatsen geoefend kan worden.
Door een werkgroep is contact gelegd met de Stichting Koorplein Noord-Brabant. Koorplein Noord-Brabant beoogt de vocale amateurkunst in deze provincie te stimuleren. Speerpunt daarbij is de zang door jonge mensen, zowel binnen als buiten het reguliere onderwijs. Het wordt een algemeen jeugdkoor, voor iedereen. Met dit koor gaan we op verschillende plaatsen zingen. Het eerste optreden is op 24 december tijdens de Kerstavondviering in Heeswijk.
Dirigente is Lieke Beirnaert. Lieke heeft aan het conservatorium hoofdvak zang gestudeerd en is zangeres en zangdocente.
Zingen, met een goede ontwikkeling van de stem en van het gehoor zijn de basis van elke muziekhobby, zowel vocaal (zingen in een koor of musicalgroep) als instrumentaal (spelen in een harmonie, fanfare of combo).
Eerste repetitie 
Heb je al zin gekregen om mee te doen? Kom dan naar de eerste repetitie op woensdagavond 11 oktober van 18.30 tot 19.30 uur, in het Willibrordcentrum in Heeswijk-Dinther.
Voor meer informatie kun je terecht bij Harrie Muskens, Koorplein, 06-20236732, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Jeannette Dekker, 0413-293223, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..