Dorpsnieuws

170408 Oud_ijzer_actie_30De inmiddels vertrouwde oud-ijzeractie van harmonie Sint Servaes uit Dinther vond dit jaar plaats onder het gesternte van een heerlijke lentedag. Al vanaf de eerste activiteiten vond een lekker voorjaarszonnetje de straten van Dinther.
’s middags moest menig zweetdruppeltje weggepinkt worden bij de opgekomen harmonieleden.
 
Meer foto's
 
In acht teams werden alle straten van Dinther nagelopen, bij ieder huis werd aangebeld en bij veel gezinnen bleek in het afgelopen jaar weer gespaard om onze vereniging een financieel duwtje in de rug te geven. Door het mooie weer waren mogelijk veel mensen erop uit of achter in de tuin, waardoor de bel niet beantwoord werd. Desondanks boekten we een prachtig resultaat met een flinke hoeveelheid oud ijzer, maar ook de andere metalen vonden hun weg naar onze medewerkers op de werf, die alles minutieus ordenen.
De oud-ijzercommissie had zich weer goed voorbereid op de inzameldag.
 
Fijn dat zoveel mensen uit de gemeenschap belangeloos hun materieel beschikbaar stellen, zodat we met vele aanhangers het dorp in kunnen gaan. Vooral de gezelligheid en de eensgezindheid op deze dag, waarin leden, maar ook andere vrijwilligers van buiten de vereniging samenwerken, maken het elk jaar weer tot een hele fijne dag. Pas even na zes uur waren we klaar met onze actie.
 
We willen alle inwoners van Dinther (en ook Heeswijk) bedanken voor het sparen van het oud-ijzer. We hopen volgend jaar weer op u te mogen rekenen. Heeft u onze actie gemist of wilt u tussentijds van uw oud-ijzer af willen neem dan contact op met Willy van Langen 06-25136401, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de leden van harmonie Sint Servaes aan.