Dorpsnieuws

KBO Heeswijk_Sinterklaas_2016_-___1De jaarlijkse Sinterklaasviering voor de leden van KBO Heeswijk werd op donderdagmiddag 24 november gehouden.

De in groten getale opgekomen leden, bestuursleden die zorgen voor een kopje koffie, thee en iets lekkers, een enthousiaste voorzitter en drie mannen uit Beek en Donk die voor de muzikale omlijsting zorgen, dit was het recept voor deze Sinterklaasviering.

Voorzitter Cor Verberk heette iedereen van harte welkom en deelde mee, dat het bestuur – in navolging van het succes van vorig jaar - ook dit jaar weer had gekozen voor een Sinterklaasviering zonder de goedheilig man.

Hierna kondigde hij het optreden aan van het trio Waizennutmar.

Met voor iedereen herkenbare anekdotes uit het verleden en liedjes op z’n Beek en Donks met een verhaal, kregen zij de handen van het aanwezige publiek op elkaar. Ook werd er uit volle borst meegezongen.

In de pauze was er tijd voor een drankje.

Na de pauze ging Waizennutmar vrolijk door met hun optreden.

Aan het einde van het optreden dankte de voorzitter iedereen voor hun komst en hun enthousiasme. Een speciaal woord van dank was er voor alle vrijwilligers die deze middag mede mogelijk maakten.

Tot slot kreeg iedereen bij het naar huis gaan nog een leuke surprise mee en werd de middag afgesloten.

Hans Heesakkers
auteur en fotograaf