Dorpsnieuws

KickboxenEr even tussenuit.Ben je tussen 10 en 18 jaar? Woon je in Bernheze? Woon je in een gezin waar iemand langdurig of ernstig ziek is? Heb je zin om op zaterdagmiddag 26 november 2016 iets gezelligs te doen, of wil je leeftijdgenoten ontmoeten die

in hetzelfde schuitje zitten als jij?

Dan ben je van harte welkom van 13.00 tot circa 18.00 uur in het jongerencentrum Checkpoint, De la Sallestraat 3 in Heesch. Dat ligt misschien voor jou niet naast de deur, maar als het nodig is, zorgen wij voor vervoer. Het programma wordt leuk, met workshops (een echte fotoshoot of kickboksen) en na afloop lekker eten. Natuurlijk is de middag gratis en je mag ook een vriend of vriendin meenemen.

Aanmelden

Schrijf de middag van 26 november 2016 vast op de kalender en meld je zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk 19 november 2016) aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een inschrijfformulier gemaild. Ben je zelf geen ‘jonge mantelzorger’, maar ken je er wel één, geef deze informatie dan aan hem of haar door.

Jonge mantelzorgers, wie zijn dat?

Je kent er vast wel één. Een kind dat opgroeit in een gezin waar iemand langdurig of ernstig ziek is. Bijvoorbeeld een van de ouders is depressief of verslaafd of een broer of zus heeft ADHD. Kinderen met zorgen dus. Ze worden ‘jonge mantelzorgers’ genoemd. Misschien herken je jezelf wel in deze omschrijving. Voor die kinderen heeft de gemeente Bernheze aan mantelzorgmakelaar Margo van den Berg gevraagd deze leuke middag te organiseren op 26 november.