Dorpsnieuws

Drie koningen_sterHet Groote Hoofd wil samen met professionele -en amateur acteurs een kleine, grappige en ontroerende Kerstvoorstelling spelen. Een nieuwe volkstheaterproductie op locatie de Noordkade in Veghel.

‘Het is niet gemakkelijk mens te zijn’ is de rode draad en vertelt het verhaal over drie schlemielen. Verkleed als de Drie Koningen trekken zij door het Brabantse winterland om geld op te halen voor een zuippartij in de kroeg, maar krijgen wroeging en last van naastenliefde. Hoe ver gaat dat als het er écht op aan komt?

Iedereen is welkom!

Het Groote Hoofd stelt geen bijzondere eisen aan de amateur acteurs en figuranten. Volkstheater is er namelijk voor en door het volk, zo stelt Het Groote Hoofd. En daarin worden geen uitzonderingen gemaakt. Kortom: alle enthousiastelingen, durvers, twijfelaars, beginners en routiniers zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Als deelnemer doorloop je (gratis) 5 workshops (5, 12, 19 en 26 november) en speelt 6 voorstellingen. (15 t/m 18 december).

Geef vorm aan je eigen rol

Als medespeler in spe kun je natuurlijk je eigen wensen aangeven. Wil je een grote of juist bescheiden rol als figurant? Wat je wensen ook zijn: eigen initiatief en fantasie worden altijd aangemoedigd. En altijd gaan we op zoek naar de persoonlijke eigenschappen die jou uniek maken als acteur. Zo sta je straks op het podium met drie professionele acteurs Rob van Gestel, Paul Hoes en Herman van de Wijdeven. Allen bekend van ‘De VeeVoederFabriek’, de vorige productie van Het Groote Hoofd.

Ben jij of ken jij iemand die een plek op het podium verdient? Laat het ons weten. Meer informatie vind je op www.hetgrootehoofd.nl

 

Het Groote Hoofd

Verlengde Noordkade 10-12

5462 HE Veghel

Navigatie: N.C.B.-laan 52g

5462 GE Veghel

T. 06 – 817 882 31 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.hetgrootehoofd.nl