Dorpsnieuws

Film Ton_2Regio Filmproducties is op zoek naar acteurs en figuranten

De Stichting Regio Filmproducties gaat aan het eind van dit jaar beginnen aan de opnamen van een speelfilm genaamd: DE ONDERGRONDSE VERGEET NIET….

Het verhaal begint aan het einde van de 2e wereldoorlog en maakt daarna een sprong naar de wederopbouw jaren. De opnames vinden plaats in Berlicum, Den Dungen en Heeswijk-Dinther waar zich het verhaal zou kunnen hebben afgespeeld. Voor en achter de camera wordt er gewerkt met mensen uit de regio Er is dus een grote rol weggelegd voor talenten uit de regio, jong en oud.

Eerst een Kick Off op 21 september en een screentest op24 en 25 september

Tijdens de Kick Off worden de acteurs en actrices, die zich reeds hebben aangemeld, voorgesteld aan het grote publiek en de pers. Er moeten nog een aantal rollen worden ingevuld rollen met tekst maar ook als figurant op de achtergrond. Om te weten wat de rollen inhouden en of geïnteresseerden het echte “in zich hebben” is deze Kick Off ook uiterst geschikt. 21 september 19:00 uur in de Durpsherd.

Regisseur Henny van de Burgt en spelregisseur Rick Hooijberg zullen op 24 en 25 september met hun team screentestdagen organiseren.

Draaidagen en rollen

Een overzicht van geplande draaidagen, tussen Oktober 2016 en April 2017 a.s. staat binnenkort op de website. Dat zijn vooral zaterdagen en zondagen. Logisch omdat er met regionaal talent gewerkt wordt en die vrijwilligers zijn niet altijd op werkdagen beschikbaar. Dat geldt natuurlijk ook voor de camera-, geluids- en licht mensen, grime en schmink etc...

Dus……..bewezen talent of talenten in de dop mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zich aan te melden voor een rol of als figurant. Of kom naar de Kick Off op 21 september.

Of geef je op via de website www.regiofilmproducties.nl 

Iedereen krijgt een persoonlijke reactie.

 

Meer informatie via Ton Lunenburg, voorzitter Stichting Regio Filmproducties, via 06 22066338