Dorpsnieuws

ons welzijn 1Niet aangeboren hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen, die na de geboorte is ontstaan. Die schade kan ontstaan door een oorzaak buiten het lichaam of doordat er in het lichaam iets misgaat. De gevolgen van NAH kunnen groot of klein zijn en zichtbaar of onzichtbaar maar vaak hebben ze grote invloed op het leven van de getroffenen en zijn omgeving.
 Op woensdag 4 juli verzorgen ONS welzijn en het PieterBrueghelHuis een informatieavond voor mensen met NAH, hun partners, familie, vrienden en voor andere geïnteresseerden. Neuropsycholoog Regy van Loon van SWZzorg en NAH-verpleegkundigen Mirjan Verweij van Pantein houden een inleiding over de onzichtbare gevolgen van NAH, waarna er voor de bezoekers volop gelegenheid is om mee te praten over dit onderwerp. De organisatie wil met name graag weten aan wat voor ondersteuning de direct betrokkenen behoefte hebben. Dat alles gebeurt in het Pieter BrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel. De deuren gaan open om 19.00 uur, de informatieavond begint om 19.30 uur. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur en is gratis toegankelijk.
Aanmelden is niet noodzakelijk, wel wenselijk en kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar nummer (0413) 395280