Dorpsnieuws

Plantenactie 2018Eindelijk proeven en voelen wij het voorjaar. De Koninklijke Fanfare pakt dit voorjaarsgevoel op en gaat weer bloeiende zomerbloemen verkopen.
Wat bieden wij?
Wij hebben de mooiste zomerbloeiers voor u: rode, witte of paarse Sundaville.
Dit zijn rijk bloeiende bloemplanten die vanaf de vroege zomer tot in de herfst uw terras zullen opvrolijken met flinke hoeveelheden bloemen. Er is keuze uit witte, rode of roze bloemen die worden geleverd
door Marcel Sleutjes uit Berlicum.

We hebben sta-planten die u op tafel kunt zetten of in een groepje bij elkaar in de hoek van uw terras.
Deze kost €7,50 per stuk en 2 voor €12,50.
Wij bieden ook de klimversie aan die u omhoog kunt leiden vanuit een rekje langs gaas of langs bamboestokjes. Deze kost €12,50 per stuk.

U zult de hele zomer kunnen genieten van een zee aan bloemen. Regelmatig water geven en soms wat plantenvoeding en u wordt beloond met een explosie
aan bloemen.

Hoe komt u er aan?
Deze fraaie bloemen worden verkocht aan familie, vrienden, bekenden van de fanfareleden en bloemliefhebbers. Leden komen bij u aan de deur waarna u een bestelling kunt plaatsen. Op zaterdag 12 mei worden de bloemen geleverd: ideaal dus voor Moederdag!

Waarom?
Alle bloemliefhebbers kunnen tijdens de Koninklijke zomerbloei-actie topkwaliteit zomerbloeiers in huis halen. Met deze bloemen wil de Koninklijke fanfare kwaliteit uitstralen in 2018. Met het kopen van de bloemen ziet uw terras er de hele zomer stralend uit en helpt u de fanfare.