Dorpsnieuws

Harmonie StServaesMuziekvereniging Servaes is een vereniging van ruim 100 leden met een rijke geschiedenis in Dinther en haar omgeving. De vereniging heeft zich de laatste jaren sterk doorontwikkeld  met een eigen verenigingsgebouw en heeft in de afgelopen twee jaar nagedacht over de toekomst van de vereniging.
 
Daarbij zijn samen de kernwaarden kwaliteit, plezier, samen doen, verbinden en vernieuwen gevonden, om uit te drukken wat we belangrijk vinden. We willen graag bereiken dat mensen met passie en betrokkenheid muziek kunnen maken!
De vereniging bestaat uit zes orkesten: het grote harmonieorkest wat speelt op het tweede divisie-niveau, het opleidingsorkest en het opstaporkest. Voorst is het slagwerk vertegenwoordigd in drie verschillende groepen: een C-selectie voor de starters, een B-selectie voor gevorderden en een A-selectie, wat speelt op het derde divisie niveau.
Om de toekomst van de vereniging verder vorm te geven zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Onze huidige voorzitter Lambert van der Ven stopt na drie termijnen in maart 2018.
We zoeken een daadkrachtige bestuurder, die leiding kan geven aan een vrijwilligersorganisatie, affiniteit moet hebben met muziek, maar zeker de plek van de vereniging in de lokale gemeenschap met zijn aanpak behoudt en met een passend netwerk kan versterken.
Herkent u zich in deze uitdaging? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze huidige voorzitter Lambert van der Ven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41397221) of penningmeester Mandy Verhoeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48103687)