Dorpsnieuws

BlancoTijdens een algemene ledenvergadering op maandag 22 januari is het verkiezingsprogramma van Politieke Partij Blanco vastgesteld. Op dezelfde avond is ook de definitieve kandidatenlijst vastgesteld met de kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, die op 21 maart aanstaande zullen plaatsvinden.
Zoals reeds bekend wordt de lijst aangevoerd door de huidige fractievoorzitter Marko  Konings. Hij is door de leden al in oktober verkozen tot lijsttrekker.
Op de tweede plaats staat Ad Donkers uit Heeswijk-Dinther. Ook Ad zit momenteel al in de gemeenteraad namens Politieke Partij Blanco. Als voormalig wethouder en raadslid brengt hij een grote dosis ervaring in.
De derde plek op de lijst is voor Rob Houweling uit Vorstenbosch. De afgelopen vier jaar heeft Rob als burgerlid in de commissie ruimtelijke zaken kennis gemaakt met de politiek en dat is hem goed bevallen. Hij wil met deze verkiesbare plaats zijn huidige rol verder uitbouwen en ook de kern Vorstenbosch een eigen stem geven in de gemeenteraad.
 
Het bestuur van Politieke Partij Blanco is trots op de flinke lijst met kandidaten uit de diverse kernen en kijkt met vertrouwen uit naar de naderende verkiezingen. Het door de leden vastgestelde verkiezingsprogramma zal de komende dagen worden uitgewerkt en vervolgens verschijnen op onze website: www.ppblanco.nl Op verzoek kunnen wij het programma ook digitaal of op papier versturen naar geïnteresseerden. Wilt u een exemplaar ontvangen, stuur dan een mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar 06- 11311713.
Bestuur Politieke Partij Blanco