Agenda

Wende speelt in de Kersouwe
Zaterdag, 25 Augustus 2018
Hits : 762
Wende speelt de overal geprezen en uitverkochte voorstelling theatershow ‘Mens’ nog een keer, en wel op zaterdag 25 augustus in Natuurtheater de Kersouwe. Een concert als zoektocht naar het gevaar en het wonder van een mens te zijn. Aanvang 21.00 uur Entree €28,- (excl. €1,50 serv.kst.) Laatste kaarten te bestellen op www.kersouwe.nl  .
 
WendePrachtige zang en teksten
Wende benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd. Een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en de vraag hoe we ons moeten verhouden tot wat er om ons heen gebeurt.
 
Ze gaat met deze schrijvers op zoek naar de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder van mens te zijn en zingt over haar eigen angst, eenzaamheid, zoektocht, liefde, land en stad. Het resultaat is een intieme, verrassende en confronterende reis door een leven vol van miniatuurvertellingen.
 
“Ik ben een vrouw, ik woon en leef in de stad, hier zoek ik mijn geluk en mijn kansen. Zie hoe ik bang en laf ben, en soms moedig. Hoe ik faal en soms overwin.”*
Theatershow Zo keert Wende met deze voorstelling op een moderne manier terug naar haar wortels, naar het chanson, een liedvorm die als geen ander de traditie kent de kern van het menszijn te willen raken.
 
de Volkskrant “Haar kwetsbaarheid gaat prachtig samen met muziek en audiovisuele techniek van wereldniveau. Bij Wende is er geen ontkomen aan.”
Locatie De Kersouwe

app