Agenda

Pieter Wispelwey en Paolo Giacometti
Dinsdag, 10 April 2018, 20:00
Hits : 1558
Schubert en Brahms
 
Peter WispelweiMet Pieter Wispelwey mogen we een cellist van internationale faam verwelkomen in de Wapenzaal. Bij dit concert hoort u de hoogtepunten van een bijzonder project waaraan hij samen met Paolo Giacometti bezig is: het opnemen van alle duostukken van Schubert en Brahms. Daarbij schuwen ze verrassende uitvoeringen van stukken voor andere duobezettingen niet; sommige stukken zijn zelfs nog nooit op cello uitgevoerd. De vijfde en laatste cd van deze unieke serie komt rond het moment van dit concert uit. De onovertroffen poëzie in de muziek van Schubert en Brahms en de uitvoering daarvan door twee topmusici zullen dit concert tot een onvergetelijke avond maken. www.pieterwispelwey.com  www.giacometti.nl 
Locatie Kasteel
Abonnementen, losse kaarten

Een abonnement geeft recht op toegang tot de serie van zes concerten incl. informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon. De minimum bijdrage voor een abonnement is € 135 per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom!

Een abonnee kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé meenemen.

De toegangsprijs zonder abonnement is € 25 per persoon incl. programmaboekje en consumptiebon.

Toegang uitsluitend na reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur)

app