MarcoNamens Politieke Partij Blanco wil ik graag iedereen het allerbeste wensen voor 2018. Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar wat je wens ook is, doe je best om hem ook uit te laten komen.

Met alleen stilzitten en wachten komen de meeste wensen helaas niet uit. Help het lot een handje, en wij helpen zo goed mogelijk mee.

Uiteraard is gezondheid een veel gekoesterde wens. Een gezonde levensstijl is daarvoor noodzakelijk, dat moet je zelf doen. Waar de lokale politiek wat aan kan doen, is zorgen voor een gezonde leefomgeving. Ook geluk is een veelgehoorde wens. Geluk is niet te koop, maar we kunnen er samen wel voor zorgen dat je je gelukkig voelt in je omgeving. Door zorg te bieden wanneer dat nodig is, of om verenigingen te steunen waar je lid van bent en waar je met plezier veel tijd doorbrengt.

Politieke Partij Blanco wil u graag helpen om uw wensen uit te laten komen. Daarom zijn wij de afgelopen tijd ook druk bezig geweest om wensen van inwoners van onze verschillende dorpen te inventariseren. Bij winkels, op straten en pleinen, hebben wij de mensen gevraagd wat er nog beter kan in onze gemeente. Deze input verwerken we momenteel in ons verkiezingsprogramma.

Als u nu op 21 maart naar de stembus komt om een nieuwe gemeenteraad te kiezen, dan beloven wij dat we weer vier jaar ons stinkende best gaan doen om uw wensen uit te laten komen. Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11311713.

Marko Konings

Lijsttrekker Politieke Partij Blanco