zes-miljoen
In februari hebben wij op deze site een mini enquête gehouden over de besteding van het geld dat de gemeente Bernheze in de jaren 2014, 2015 en 2016 ontvangen heeft van de Rijksoverheid om te besteden in de zorg, maar daaraan niet heeft uitgegeven.
Onze lezers hadden de keuze uit 8 onderwerpen die op een door de SP georganiseerde bijeenkomst voor werkers in de zorg is samengesteld.
1524 mensen hebben dit bericht gelezen op Hadeejer.nl of Facebook (www.facebook.com/Hadeejernieuws/?fref=ts ) . In totaal hebben 18 mensen gereageerd op het artikel op onze site.
Wij zijn er ons zeer van bewust dat onze mini enquête niet maatgevend kan zijn voor de beleidsbepalers in onze gemeente.
Toch geeft het ons wel een inkijkje in wat er zoal leeft in HaDee over de zorg.
 
Voor ons was het tamelijk verassend, dat van de 18 inzenders er 13, dat is ruim 70% van de inzenders, vinden dat de toegankelijkheid van de zorg het belangrijkste is, waarvan de gemeente meer werk moet gaan maken.
Ook hoog scoren de onderwerpen over het aanpakken van de bureaucratie, de preventieve (jeugd)zorg en de extra ondersteuning voor de mantelzorgers.
 
Wij zullen er zorg voor dragen dat de uitkomst van onze mini enquête op de juiste plaats terecht komt.
Wij danken alle inzenders voor de moeite die zij genomen hebben en houden U in de toekomst graag op de hoogte van de ontwikkelingen in deze.
 
De redactie