Voetbal

AvesteynAvesteyn mocht op een zonnige dag afreizen naar Zijtaart. Het altijd lastige VOW bewees ditmaal weer een taaie ploeg te zijn. Op een moeilijk bespeelbaar veld kwam Avesteyn moeilijk tot voetballen. Het fysieke spel van VOW en het ontbreken van scherpte zorgden hiervoor.

Toch wist Avesteyn wel de meeste kansen te creĆ«ren. Uiteindelijk was een bekeken vrije trap van Guus Barten hetgeen  de muur van VOW brak. Enkele minuten later dacht Avesteyn de 0-2 op het scorebord te zetten, maar helaas ging er een vlag in de lucht. VOW had nog een grote kans, maar de keeper van Avesteyn zat hier goed bij.

De tweede helft typeerde zich door slecht voetbal. VOW werd een aantal keer bijna gevaarlijk door corners. Maar Avesteyn hield de pot dicht. Ook de tweede helft kreeg Avesteyn nog enkele kansen, maar de bal wilde er niet in. Uiteindelijk waren de Dinthernaren blij met het eindsignaal en de drie punten.