Voetbal

AvesteynVandaag de lastige uitwedstrijd in Mariaheide. Avesteyn was op zoek naar eerherstel na het puntenverlies thuis tegen Boskant.
Vanaf het begin was het duidelijk dat Avesteyn vandaag de dienst uit ging maken. SCMH probeerde met hard werken en lange ballen Avesteyn in bedwang te houden.

Het waren echter de Dintherse mannen die op 0-1 kwamen. Na goed terugleggen van Rens van Vugt schoot Stan de Laat de verdiende voorsprong binnen. Avesteyn ging op zoek naar meer. Nadat Pim van den Boom onreglementair neergelegd werd in de 16-meter schoot Guus Barten stoïcijns binnen. Avesteyn vond het nog niet genoeg maar vergat het overwicht om te zetten in goals.

Na de thee hetzelfde speelbeeld. Avesteyn liep uiteindelijk uit naar 0-5. Pim van den Boom maakte een wonderschone stift na een heerlijke aanval. Rens van Vugt was het eindstation na een heerlijke aanval via meerdere schijven en onder andere goed doorzetten van Davy van Houtert. Het slotakkoord was voor de frivole Pim van den Boom die leep de keeper omspeelde en de 0-5 binnen kon wandelen. Al met al een goede overwinning van de Dinthernaren. Komende week de lastige uitwedstrijd in Zijtaart tegen de plaatselijke VOW. Alle steun is welkom!