vvHeeswijkIn de kraker in de onderste regionen van de de 2e klasse E eindigde de wedstrijd tussen SSS’18 en vv Heeswijk in Remise. Door het slechte weer en dus slechte hoofdveld werd er op deze druilerige zondag gespeeld op het kunstgras, dit leek in eerste instantie goed uit te pakken voor de bezoekers.

Ze begonnen sterk en kwamen snel op voorsprong, na een knappe actie van Stef Adank op het middenveld stak hij Spits Tjeu Dortmans de diepte in, die gaf vanaf de zijkant de bal strak voor waarbij Tijn Bosch de bal van dichtbij binnen kon werken. De 2-0 viel op vergelijkbare wijze al was het deze keer Max Sluiter die de bal van dichtbij langs keeper Sjoerd Cornelissen wist te werken. In de eerste helft was de uitploeg beter en verzuimde de voorsprong verder uit de bouwen.

In de tweede helft liep het anders, Heeswijk vergat te voetballen en wist geen vuist meer te maken. SSS ging opportunistisch spelen en stuurde met Koen Voesten de luchtmacht naar voren, dit pakte goed uit, want hij wist vanuit de corner de aansluitingstreffer binnen te knikken. Ondanks dat de thuisploeg geen echte kansen wist te creëren en omdat Heeswijk op een paar momenten vergat om de hoop bij de thuisploeg weg te nemen door de 3-1 te maken sloeg een paar minuten voor tijd het noodlot toe. Weer een corner, die na ingrijpen van goalie Ard Groenendijk op 12 meter van het doel in de kluts belandde, werd door een oplettende speler van Overloon binnen gewerkt en bezorgde het elftal het eerste punt van het seizoen.
Dit gelijkspel voelt voor vv Heeswijk als verlies, over 2 weken de thuiswedstrijd tegen Rhode een kans om het goed te maken.