Voetbal

pupil van de week AvNa het lullige puntenverlies van vorige week mocht Avesteyn zich revancheren tegen Cito. Het team is op een paar plekken gewijzigd ten opzichte van vorige week door een aantal blessures.                                                                                De wedstrijd begon goed voor Avesteyn. Met 1 minuut op de teller was het Stan de Laat die de 1-0 binnen tikte op aangeven van Rens van Vugt.

Na een iets wat rommelige fase was het Rens van Vugt die in de 23e minuut aantekende voor de 2-0.

Kort voor rust is het Joost Goyaarts die zorgt voor een 3-0 ruststand na een slimme bal van Stan de Laat.

In de tweede helft drong Cito meer aan maar Avesteyn wist vrij gemakkelijk stand te houden. Eindstand 3-0. Een goede overwinning voor de mannen van Avesteyn. Volgende week staat FC de Rakt op het programma waar Avesteyn de goede reeks wil gaan voortzetten.

Man of the match: Tjeu Adank