vv Heeswijk 1Het Heeswijk van trainer Marc vd Ven was opnieuw op verschillende posities gewijzigd,omdat de blauw-witten al vroeg in het seizoen met een kleine blessuregolf te kampen hadden. Voor rust moesten ook Wouter van Dijke en Jules Heerkens zich nog geblesseerd laten vervangen, waardoor de problemen voor de thuisploeg alleen nog maar groter werden.

Bij rust keken de Heeswijkers namelijk al tegen een 1-2 achterstand aan, waarbij Wouter van Dijke nog wel de 1-1 aan had getekend.

Na de pauze lieten ook de vervangers zich van hun beste kant zien, waardoor de gastheren nog mochten hopen op een resultaat. De druk werd opgevoerd, maar dichterbij dan een kopbal van Niels van Emmerik op de lat kwam Heeswijk niet.

Toen Veritas na ruim 70 minuten uit een counter de 1-3 scoorde was het verzet gebroken en kwam het besef dat het bekeravontuur niet langer dan 3 wedstrijden ging duren dit seizoen. Hopelijk is het merendeel van de gekwetste spelers volgende week weer inzetbaar als Heeswijk de competitie mag openen bij het altijd sterke Helvoirt. Daarbij mag de steun van de 12e man uiteraard ook niet ontbreken, dus we zien u graag allemaal langs de lijn.

Tekst: Camiel van Doorn

Doelpuntmaker voor Heeswijk: -   Wouter van Dijke