Voetbal

thumb 2017 06 10 de KlippelsHet zaalvoetbalseizoen 2016-2017 in Heeswijk, Dinther en Loosbroek is afgelopen weekend feestelijk afgesloten in sporthal en sportcafé De Zaert met spannende promotie-/degradatiewedstrijden,
de bekerfinale en de prijsuitreiking!
Na een sportief verlopen seizoen was het op 9 juni aan de teams om de laatste prijzen van deze jaargang te verdelen. In de promotie-/degradatiewedstrijden won 2Complete de wedstrijd voor een plek in de B-poule ruim van Total Pack en versloeg Huro auto’s/UCE Computers het team van Rein vd Heijden in een spannend duel waarmee zij promotie naar de A-poule afdwongen. Daarna volgde de bekerfinale tussen de teams van De Toren VIPS en De Klippels. De mannen van De Toren VIPS konden tot 2-2 bijblijven tegen het hoger geklasseerde De Klippels, maar in de loop van de wedstrijd moesten zij toestaan dat de Klippels uiteindelijk uitliepen naar een duidelijke 10-2 overwinning. Daarmee prolongeerden zij hun bekerwinst en stelden ze bovendien de triple (supercup, kampioen A-poule, beker) veilig!
In een goed gevuld sportcafé De Zaert mocht voorzitter Camiel van Doorn vervolgens namens het bestuur de dankwoordjes uitspreken en de bekers uitreiken.
Achtereenvolgens kwamen Van Lieshout Dier & Tuin (sportiviteitsprijs), Heerkens Interieurs (kampioen C-poule), Catering Verheijden/Shang Hai (kampioen B-poule) en de Klippels (kampioen A-poule en bekerwinnaar) hun trofee en de bijbehorende consumpties in ontvangst nemen. Met al deze gelukkige prijswinnaars bleef het vanzelfsprekend nog lang gezellig!
Het bestuur van Vereniging Zaalvoetbal HDL bedankt de beheerders van sporthal en sportcafé De Zaert, alle teams, scheidsrechters en sponsors en hoopt iedereen weer terug te zien in seizoen 2017-2018!
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app