Voetbal

Vorsgenbosche boys-AvesteynHet affiche van vandaag had niet veel meer om het lijf. Vorstenbossche Boys -Avesteyn kon slechts invloed hebben op het programma van de nacompetitie. Avesteyn verloor na een potje dat met gemak als "zomeravondvoetbal" betiteld kon worden.
Avesteyn keek vanaf het begin van de wedstrijd tegen een achterstand aan en bleek niet meer in staat deze weg te werken.
 
Hierdoor is Avesteyn op de vierde plaats geëindigd in deze klasse 4I. Dat houdt in dat de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse is een feit. Dit was aan het begin van deze competitie niet voorzien. Nu naar 24 wedstrijden kan Avesteyn terug kijken op een succesvol seizoen wat vooral in het teken heeft gestaan van leren, ervaring opdoen en het bouwen aan een team voor de toekomst.
 
De mannen van Lucien, Martien en Roel zijn goed op weg. Er staat nog meer eigen jeugd te trappelen om een vaste plaats in de selectie op te eisen. Avesteyn heeft wat dat betreft toekomst!  
 
De eerste wedstrijd voor de nacompetitie is zondag 21 mei thuis tegen Zwaluw VFC uit Vught die als 12-de eindigt in de derde klasse C en vecht voor lijfsbehoud. Op 28 mei is dan de terugwedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie tegen de Vughtse formatie. Wie weet wat daarna volgt?
 
Foto: Ad van Dooren
Verslag: Joep Adank
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app