Voetbal

Keldonk-AvesteynHet als derde geklasseerde Avesteyn trad vandaag aan tegen hekkensluiter Keldonk. Avesteyn miste enkele basisspelers maar beschikt inmiddels over fatsoenlijke vervangers. De eerste helft voltrok zich zonder opmerkelijke momenten.
Avesteyn had het voordeel van de wind zonder hier gebruik van te kunnen maken. De ruststand was dan ook 0-0.
 
Na de rust voltrok zich een klein drama. Binnen de kortste keren stond Avesteyn achter met 2-0 na enkele ongelukkige momenten aan Avesteyn kant. Ze bleken niet in staat om het opportunistische spel van Keldonk weerstand te bieden. Keldonk tekende zelfs de 3-0 aan. Avesteyn bleek niet in staat hier iets tegen in te brengen.
Het spel van de Dintherse formatie bleek niet aan de maat. Ondanks dat scoorde Rens van Vugt nog de 3-1 maar uiteindelijk werd de einduitslag 4-1. Avesteyn bleek niet bij de les en maakte niets waar van de positie waar zij op de ranglijst staan.
Omdat de directe concurrentie ook niet tot aansprekende prestaties kwamen handhaaft Avesteyn zich op de derde positie waardoor nacompetitie voor de Dintherse formatie steeds dichter bij komt.
 
Verslag: Joep Adank
Foto: Ad van Dooren
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app