Voetbal

DSC 0588Na de moeizame overwinning tegen WHV en een week extra rust trad Avesteyn vandaag aan tegen Mariahout. Avesteyn had geen last van blessureleed of schorsingen en kon dus op volle sterkte beginnen.
Avesteyn had over het geheel het betere van het spel zonder sprankelend voetbal.
Mariahout maakte duidelijk geen recht op de overwinning, ze creëerde geen kansen. AVesteyn scoorde daar en tegen drie keer. Stan de Laat profiteerde bij de 0-1 van een scrimmage waardoor hij de bal binnen kon tikken en bij de 0-2 kopte hij een bal binnen die door Teun van den Boom was doorgekopt. De 0-3 werd door Joost van Vugt gescoord na een combinatie met debutant Pepijn van Houtum. Avesteyn speelde zich hiermee naar een derde positie in de competitie.
Avesteyn kan zich overigens opmaken voor een pittig paasweekend waarin de uitwedstrijden tegen DVG en Boskamp op het programma staan. De trainer Lucien Roeffen heeft de beschikking over al zijn spelers waaronder Geert van Doorn die vandaag na lang blessureleed zeer verdienstelijk zijn opwachting maakte. Zoals eerder gezegd doet Avesteyn mee in deze competitie, wie weet waar dit eindigt.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app