Voetbal

AvesteynEdwin Hendriks heeft aangegeven om na dit seizoen, vanwege zijn drukke werkzaamheden, te stoppen als trainer van Avesteyn 2. Wij respecteren zijn besluit maar vinden het jammer dat Edwin ons gaat verlaten.
Vanaf 2012 heeft Edwin achtereenvolgend de A1, dames 1 en het 2e elftal met wisselende successen getraind. Wij willen dan ook aan het einde van het seizoen op een passende manier afscheid nemen van Edwin.
Dat betekent dat Avesteyn voor het nieuwe seizoen 2017-2018 op zoek is naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal. Het 2e elftal speelt momenteel in de 3e klasse reserve (A-cat) met uitzicht op promotie naar de 2e klasse reserve. Kandidaten in het bezit van TC 3 / UEFA C en/of trainers met de benodigde ervaring nodigen wij uit om te solliciteren via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
De taken van de trainer van het 2e elftal bestaat onder meer uit de volgende taken:
· Tijdens het seizoen trainingen voorbereiden en geven aan het 2e elftal op de dinsdag- en donderdagavond en indien noodzakelijk ondersteuning hoofdtrainer bij het 1e elftal;
· De begeleiding (opstelling maken, tactische bespreking houden en coachen (voor tijdens en na de wedstrijd) van het 2e elftal bij wedstrijden;
· Samenwerken met de hoofdtrainer. De hoofdtrainer heeft de leiding over de totale selectie (1e en 2e elftal);
· Het onderhouden van contacten met de hoofdtrainer, de elftalbegeleiding en de Technische Commissie.
 
De Technische Commissie
RKSV Avesteyn
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app