Team v.d"Op 10 september van dit jaar zijn we begonnen als samenwerkingsteam, een bijzondere samenwerking tussen RKSV Avesteyn en v.v. Heeswijk.

Direct vanaf de 1e wedstrijd werd al duidelijk dat dit een mooie samenwerking zou worden, de meiden spelen als een hecht en sterk team en bonden de ene na de andere tegenstander aan de zegekar.

Nadat we op woensdag 7 december uit bij OSS’20 in de allerlaatste minuut de overwinning uit het vuur wisten te slepen, hadden we in onze laatste wedstrijd tegen Schijndel aan 1 punt genoeg om kampioen te worden. Waar we op voorhand nog hadden verwacht dat het een spannende laatste wedstrijd zou worden, werd het al vrij snel duidelijk dat de meiden van Schijndel ons niet van het kampioenschap af gingen houden.

Na een kleine 10 minuten spelen kwamen we al op 1-0 door een knap schot van Roos van Helvoort, we bleven sterk voetballen en voor de rust was het al 3-0 door doelpunten van Isa van Delst en Indy van Steenbergen. Na rust hebben we de voorsprong nog verder uitgebouwd naar 5-0 door doelpunten van Sil van der Heijden en wederom Indy van Steenbergen, daarna was het vooral uitspelen tot het laatste fluitsignaal. Na 7 overwinningen en 1 gelijkspel mogen we spreken van een terecht kampioenschap en een droomstart van een veelbelovende samenwerking",

Verslag en foto:  Cris van Kessel