altior 1Bladella 1 - Altior 1
Zondag 21 april reisde Altior 1 af naar Bladel waar de wedstrijd tegen Bladella 1 gespeeld zou worden op echt gras !! Altior was vastbesloten om de punten mee naar huis te nemen en begonnen daarmee fel aan de wedstrijd. Altior kwam al snel in de wedstrijd tot scoren.

Zo kwamen de dames op een voorsprong van 1-6. Bladella had moeite om onder de verdedigende druk van Altior uit te komen, daarentegen zaten de dames van Altior lekker in de wedstrijd en kwamen tot veel mooie aanvallen en mooie afstandsschoten. De echte grote kansen werden dan ook afgemaakt waardoor Altior met een 3-8 voorsprong de rust in ging. De dames bleven ook de tweede helft in deze flow en bouwden de voorsprong heel snel verder uit. Bladella probeerde aan te haken maar Altior gaf ze geen kans. Zo ging Altior met de punten naar huis met een eindstand van 8-19. Het meegereisde publiek had zeer genoten van de wedstrijd en willen jullie Altior 1 weer in actie zien dan is dat pas op zondag 12 mei ...thuis om 14.30 uur tegen DAKOS 1 uit Someren. Tot dan !!

Oranje Wit 2 - Altior 2               Uitslag: 11-12
DSV 2 - Altior 3                        Uitslag: 6-9
DAW Schaijk 3 - Altior 4          Uitslag: 6-8
Prinses Irene 3 - Altior 4         Uitslag: 10-4 (wedstrijd 18 april)
Altior 6 - De Korfrakkers 6      Uitslag: 5-7
Altior MW1 - Be Quick MW2  Uitslag: 9-8
KVS’17 MW2 - Altior MW2     Uitslag: 3-9
Altior A1 - De Korfrakkers A1 Uitslag: 6-8