Corridor-AltiorCorridor 1 – Altior 1
Op zondag 7 mei ging Altior op bezoek bij de Corridor in Son en Breugel. Aan het begin van de competitie werd er in Heeswijk-Dinther nog van verloren dus het was toch oppassen geblazen.
De wedstrijd ging gelijk op en Altior had het moeilijk om tot scoren te komen. Doelpunten waren er in de 1e helft niet veel, maar er was toch een gaatje geslagen van 2 doelpunten.
Na rust bleef het heel lang hetzelfde spelbeeld en kwam Altior maar niet ruim voorbij de Corridor wat op papier eigenlijk een makkie moest worden. In de laatste 10 minuten begon het ineens te lopen en vielen er in een korte tijd 4 doelpunten en won Altior de wedstrijd toch nog overtuigend.

Met deze uitslag blijven ze op koers voor promotie naar de Topklasse en belooft het nog een spannende ontknoping te worden in de maand mei waar Altior de komende 3 weken nog vol aan de bak moet.

DSV 2 –   Altior 2                Uitslag: 11-18
SCMH 2 –  Altior 3              Uitslag: 8-6
DOS/Olympia 2  –  Altior 4 Uitslag: 19-16
Altior 4 -  Rosolo 3             Uitslag: 5-12 (inhaalwedstrijd)
Celeritas 3 – Altior 5          Uitslag: 6-7

Rooi MW1 – Altior MW1
Vroeg in de avond reisden we naar De Kienehoef in St. Oedenrode. Met een afstandsschot kwamen we op voorsprong maar helaas wisten de dames uit Rooi hierop te antwoorden met ook een afstandsschot. Daarna duurde het even voordat beide ploegen wederom tot scoren kwamen. Wij wisten langzaamaan uit te lopen naar 1-4, maar bij het rustsignaal stond de stand helaas weer gelijk. We hadden dit keer geen Maxima Verstappen als troef, zoals vorige wedstrijd dus speelden we met onze andere troeven. Er werd gescoord … dit was vooral aan de kant van de thuisploeg. Even kwamen we dichterbij, tot 7-6 en 8-7, maar daarna keerden we huiswaarts met een verlies van 10-7.
Altior A1 – ONA A1                   Uitslag: 6-10
Altior B1 – De Korfrakkers B1   Uitslag: 6-8
Korloo B1 – Altior B2                Uitslag: 4-6
Nas B2 – Altior B3                    Uitslag: 3-5
Altior C2 – JES C1                    Uitslag: 6-4
Korloo D1 – Altior D1                Uitslag: 2-9
Avanti D2 – Altior D2                Uitslag: 2-6
Odisco/Nijnsel D1 – Altior D3    Uitslag: 5-3