2017-01-29 Amber_CuperusAltior 1 – Melderslo 1
Zondag 29 januari kreeg Altior de korfbalsters van Melderslo uit het gelijknamig dorp op bezoek. De pupil van de week Amber Cuperus zag Altior flitsend beginnen en in no-time een voorsprong nemen van 5-0. De dames namen daarna even wat gas terug maar bleven duidelijk de bovenliggende partij

en gingen rusten met een voorsprong van 10-2. De 2e helft werd Melderslo sterker en leek het of Altior nog meer gas terugnam waardoor de gasten tot 10 doelpunten kwamen en Altior bleef steken op maar 5 doelpunten. Maar de punten bleven ondanks een slechtere 2e helft toch in Heeswijk-Dinther. Eindstand 15-12.

Altior 2 – Be Quick 2 Uitslag: 11-12

Altior 3 – Flamingo’s 2 Uitslag: 18-15

Altior 5 – Springfield 3 Uitslag: 15-6

Be Quick MW2 – Altior MW1

In een onrustige start waarin de scheidsrechter niet op kwam dagen werd snel een oplossing gezocht door de tegenpartij. We lieten ons er niet door afleiden en gingen voortvarend aan de slag. Dit resulteerde in een 2-5 voorsprong in de rust. Met de wissel van de scheidsrechter en wissels in het veld kwamen de dames uit Nuland snel dichterbij en wisten met vele afstand schoten over ons heen te denderen. Pas bij de stand van 10-5 hadden we er een antwoord op en konden met een doorloopbal en afstand schot de stand enigszins acceptabel maken. Gezien de tweede helft een verdiende winst voor Be Quick. Einduitslag 10-7.

Altior R1 – Be Quick R1 Uitslag: 7-5

Oranje Wit A1 – Altior A1 Uitslag: 11-7

Altior B1 – DAKOS B1 Uitslag: 11-4

Be Quick B1 – Altior B1 Uitslag: 1-9 (inhaalwedstrijd 26 januari)

Odisco E1 – Altior E1

We gaan vol goede moed aan de wedstrijd beginnen. Helaas komt hetgeen we willen niet tot een positief resultaat. Verdedigend komen we steeds net iets te laat waardoor Odisco veel kan scoren. We verliezen dan ook met 20 – 3. Toch hebben we, ondanks hetgeen de uitslag doet vermoeden, goed ons best proberen te doen. Positieve is dat we hier alleen maar weer wat van kunnen leren.

Vessem E2 – Altior E2 Uitslag: 4-2

Quick Up E1 – Altior E3 Uitslag: 11-5

Altior F1 – Avanti F1 Uitslag: 24-1

Altior W1 – Be Quick W2 Uitslag: 9-8 Strafworpen: 4-9