2017-01-22 Prinses_Irene-AltiorPrinses Irene 1 – Altior 1
Zondag 22 januari ging Altior op bezoek bij Prinses Irene in Nistelrode. Er stond veel op het spel in deze Bernhezer confrontatie want bij een verlies van Altior zou de achterstand met de koploper in de hoofdklasse

4 punten worden. De wedstrijd ging in het begin gelijk op maar halverwege de 1e helft nam Prinses Irene, die toen het betere van het spel hadden een voorsprong die bij rust 10-7 was. In de 2e helft liep de thuisploeg weer verder weg en werd het verschil zelfs 4 doelpunten. Na enkele wissels en time-outs ging het bij Altior lopen en werd het verschil steeds kleiner en kwam Altior in de laatste minuten langszij. Met nog enkele minuten op de klok was het 15-15 en het geloof op een overwinning was weer helemaal terug. Prinses Irene werd meteen onder druk gezet en leden in de laatste minuten veel balverlies waar uiteindelijk Altior van profiteerde en met 15-17 de wedstrijd nog wist te winnen. Zo blijft het spannend in de hoofdklasse waar nog alles mogelijk is voor een goede klassering.

Altior D1 – Rosolo D1 Uitslag: 11-4

DAKOS D1 – Altior D1 Uitslag: 7-7 (inhaalwedstrijd van 19-01)

Altior D2 – De Korfrakkers D2 Uitslag: 3-6

Altior D3 – Rosolo D2 Uitslag: 2-12

De Korfrakkers E2 – Altior E1

We beginnen vandaag fel aan de wedstrijd waardoor we De Korfrakkers vanaf het begin geen kansen geven. Hierdoor staan we al heel snel met 0-1 voor. We gaan sterk door en tijdens de rust is het 2-4 voor ons. Iedereen werkt er hard voor. Ook na de rust gaan we op dezelfde voet verder en hierdoor winnen we met 4-7. Door het harde werken winnen we verdiend. Heel goed ga zo door.

Altior F1 – TOG F1 Uitslag: 24-1

Altior F2 – NKV F1 Uitslag: 4-15

Altior W1 – Be Quick W1 Uitslag: 9-11 Strafworpen: 7-7