Korfbal

Pupil van_de_weekAltior- Oranje Wit 13-10                    Om aansluiting te behouden bij de top 2, moest Altior de wedstrijd tegen laagvlieger Oranje-Wit winnen. De pupil van de week, Fleur van der Pol,

zag dat in de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op ging, de thuisploeg had een sterke druk op de rebound, waardoor Oranje-Wit moeilijk tot scoren kwam. Helaas werd er niet scherp genoeg gespeeld in de eigen aanval, waardoor het niet lukte om het klasseverschil in cijfers uit te drukken.

De ruststand was 5-5 en de tweede helft moest en zou er scherper gespeeld worden. Direct vanaf het fluitsignaal werden de aanvallende taken beter uitgevoerd en was de afronding ook in orde. Verdedigend bleef de ploeg oppermachtig. Het resultaat was dat er snel een gat van drie doelpunten ontstond, welke de hele wedstrijd niet meer werd weggegeven. Lisan van Vught viel op door haar sterke spel en Collette Bosch had een goede invalbeurt.

Altior 2 – Spes 2 Uitslag: 16 - 5

Altior 3 – Oranje Wit 2 Uitslag: 8 - 15

Altior 4 – NDZW 2 Uitslag: 15 - 6

Altior MW1 – NDZW MW1 Uitslag 8 - 6

ONA A1 – Altior A1 Uitslag: 16 - 13

Altior B1 – Swift B1 Uitslag: 2 - 6

Altior B2 – EDN/DSV B2 Uitslag: 10 - 3

De Kangeroe B1 – Altior B3 Uitslag: 2 - 2