thumbnail Melderslo AltiorMelderslo 1 – Altior 1 Uitslag: 19-12 Be Quick 2 – Altior 2 Uitslag: 14-8

Flamingo’s 2 – Altior 3 Uitslag: 20-13   Springfield 3 – Altior 5 Uitslag: 2-17

Altior MW1 – Be Quick MW1

In de spannende eerste helft ging de stand gelijk op. Be Quick trok wel aan het langste eind bij het ingaan van de rust. Met de stand van 5-6 denderde de dames uit Nuland ons in de tweede helft voorbij. Met de nodige missers aan onze kant en benutte kansen van de tegenstandsters kwam de stand uiteindelijk uit op 7-14 in ons nadeel.

Altior E1 – Odisco E1

Het is vandaag een moeilijke wedstrijd. Het gaat heel snel op en neer. Odisco is heel snel in het omschakelen van de verdediging naar de aanval. We komen vaak net te laat met verdedigen en staan in de rust met 0-8 achter. In de rust spreken we af dat we iets sneller om moeten schakelen van de aanval naar de verdediging maar dat wil helaas niet zo lukken vandaag. We maken nog wel een paar hele mooie doelpunten en bieden wel wat meer tegenstand maar dat is niet genoeg om de achterstand in te halen. We verliezen helaas met 4-17.Het was jammer dat jullie het wel goed probeerde maar net een beetje te laat kwamen als Odisco bij onze korf in de buurt kwam. Volgende keer willen we revanche.

Altior E2 – Vessem E2 Uitslag: 11-3

Altior E3 – Quick Up E1 Uitslag: 0-7

Avanti F1 – Altior F1 Uitslag: 2-18