Krissie van_DaalAltior 1 – Prinses Irene 1

Al vroeg in de zaalcompetitie treffen Altior en Prinses Irene, de twee degradanten vanuit de topklasse, elkaar. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd in de strijd om promotie.

Altior was vastberaden om direct vanaf het begin van de wedstrijd voldoende druk te zetten om de gasten niet in hun spel te laten komen. De pupil van de week Krissie van Daal zag dat het in de 1e helft gelijk op ging en dat de dames gingen rusten met 5-4.

In de tweede helft kwam Prinses Irene direct op gelijke hoogte via een afstandsschot 5-5. De aanvallen bij Altior verliepen steeds moeizamer en er werden veel onnodige fouten gemaakt. Het vertrouwen sloop langzaam uit de ploeg.

Een goede invalbeurt van Marly van Creij zorgde voor een kanteling, het vertrouwen kwam terug en de korf werd steeds sneller gevonden. De wedstrijd werd uiteindelijk overtuigend gewonnen met 14-11. Sarah van Gerwen was met vier doelpunten erg belangrijk.

Volgende week speelt Altior uit tegen SV Melderslo.

Altior E1 – De Korfrakkers E2

Vandaag staat een moeilijke wedstrijd op het programma. Doordat we fel aan de wedstrijd beginnen en

De Korfrakkers weinig ruimte geven , door ons goede verdedigen, staan we in de rust met 2-1 voor. Na de rust gaan we met de zelfde instelling en vechtlust verder. Hierdoor komen we met 8-1 voor. De Korfrakkers maken ook nog een paar kansen af en zo winnen we met 9-5. Doordat iedereen zo goed gespeeld heeft is het een wel verdiende overwinning. We zijn super trots op jullie hoe goed jullie vandaag gespeeld hebben.

TOG F1 – Altior F1 Uitslag: 3-35

NKV F1 – Altior F2 Uitslag: 21-8