Diede VerhoevenAltior 1 – De Peelkorf 1
Op zondag 23 oktober mocht Altior de eerste helft van de veldcompetitie thuis afsluiten tegen De Peelkorf. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om de tweede plaats. De pupil van de week Diede Verhoeven zag Altior meteen het initiatief nemen en dat de dames op een 2-0 voorsprong kwamen.

In de eerste helft lukt het niet goed om het verschil te vergroten en de ruststand is 8-5. De opdracht in de rust is duidelijk: De Peelkorf niet meer terug in de wedstrijd laten komen en het verschil groter maken. De uitploeg komt in de tweede helft niet meer dichterbij en Altior wint met 14-9. Na deze wedstrijd gaat de ploeg zich opmaken voor de zaalcompetitie, welke op 13 november zal starten.

Flamingo’s 2 – Altior 3 Uitslag: 12-11

Tovido 2 – Altior 5 Uitslag: 7-6

Altior MW1 – Be Quick MW1

In deze partij moesten we onze meerdere erkennen. De dames uit Nuland waren zuiverder in het afwerken van de kansen en wisten beter om te gaan met slordigheidjes aan onze zijde. Hoewel we, volgens onze tegenstandsters, een gelijkwaardige tegenstand boden trokken we toch duidelijk aan het kortste eind. We verloren deze laatste buitenwedstrijd met 4-13.

Altior E1 – JES E1

Het is een wedstrijd om de tweede plaats, dus we willen zeker winnen. We beginnen al meteen goed aan de wedstrijd. En zo staan we binnen een paar minuten al met 1-0 voor. Iedereen werkt er hard voor en bieden JES veel weerstand. In de rust is het al 3-1 voor ons. De tweede helft gaan we door zoals we ook in de eerste helft gespeeld hebben. Het vierkant gaat steeds beter en hierdoor komen er ook hele mooie kansen en doelpunten uit. Door het harde werken van iedereen winnen we de wedstrijd met 7-3. Hierdoor worden we tweede in de competitie. Super goed gedaan. We zijn trots op jullie.

De Korfrakkers E1 – Altior E2 Uitslag: 7-8

Avanti E2 – Altior E3 Uitslag: 7-1

Altior F2 – Rooi F1 Uitslag: 11-8