Korfbal

Dana Konings_1Altior 1 – Corridor 1

Afgelopen zondag 2 oktober zag de pupil van de week Dana Konings dat Altior het moeilijk had tegen de gasten uit Son en Breugel en de wedstrijd verloor met 4-9.

Zondag 9 oktober speelt Altior wederom een thuiswedstrijd tegen Klick’15 uit Wilbertoord. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Altior 2 – DSV 2 Uitslag: 10-9

Altior 3 – SCMH 2 Uitslag: 13-3

Altior 4 – Olympia/DOS 2 Uitslag: 4-10

Altior 5 – Nijnsel 2 Uitslag: 5-10

Avanti MW1 – Altior MW1

In een gelijk opgaande eerste helft kwamen we na een tegendoelpunt ook één keer voor te staan met 1-2. Daarna wisten de dames uit Schijndel beter tot scoren te komen, zelfs een noodstop van één van onze speelsters kon hierin geen verandering brengen, en gingen we rusten met de stand van 5-3. Met de wetenschap dat we meestal de tweede helft op strijdlust een aantal puntjes kunnen scoren, startten we met goede moed aan het laatste deel. De plannen van Avanti waren echter anders en met enkele wissels en een fysiek spel aan hun zijde keken we al snel tegen een forse achterstand aan. Mede te danken aan een aantal onterechte strafworpen, bij de thuisploeg, keerden we huiswaarts met een flinke nederlaag, te weten 17-6.

De Korfrakkers E2 – Altior E1

We gaan voortvarend van start en staan meteen met 0-1 voor. De Korfrakkers scoren ook vrij snel en zo wordt het een snelle spannende wedstrijd. We werken er hard voor maar we komen wel achter te staan. In de rust spreken we nog een paar belangrijke dingen door en gaan dan met volle inzet aan de tweede helft beginnen. Door een paar rare fluitmomenten komen we net tekort om op gelijke hoogte te komen. We verliezen helaas met 8-7. Jullie hebben goed je best gedaan ga zo door.

Altior E2 – Avanti E1 Uitslag: 6-11

Be Quick F1 – Altior F1 Uitslag: 1-35

Avanti F1 – Altior F2 Uitslag: 9-6

Altior W1 – Alico W1 Uitslag: 6-1