Hockey

JB1 Kampioen_voorjaar_2016_HockeyMet een mooie 4-1 overwinning op MOP Vught afgelopen zaterdag, heeft het Jongens B1 team van Hockeyclub HDL haar kampioenschap voorjaar 2016 zeker gesteld, een echte teamprestatie! Met een ruime voorsprong op nr. 2 in de poule en nog 1 wedstrijd te gaan komende zaterdag, vierden zij feest.

Het was afzien met het benauwde warme weer en het was nog even spannend toen de tegenstander een doelpunt scoorde en het 2-1 werd. Het was dan ook een opluchting toen het derde doelpunt viel. Met een vierde doelpunt als kers op de taart, was de overwinning duidelijk en waren de jongens super tevreden, net als coach Fridthjof Leerdam!

HDL kan nog wel meer van deze kampioenen gebruiken en zoekt voor komend seizoen nog een paar spelers ter aanvulling van dit team. Dus lijkt het je leuk om te hockeyen en ben je tussen de 13 en 16 jaar, meld je nu aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en leeftijd.

Voor meer informatie, zie www.hdlhockey.nl en bel of app Fridthjof Leerdam 06 - 2902 5433.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app