Badminton

Sernioren 1_ArgusNa een spannende eindstrijd over de laatste weken is het 1e team van de seniorenafdeling van BC Argus erin geslaagd om het kampioenschap in de tweede klasse van de BBF competitie te behalen. De Bossche club Deno zat ze steeds op de hielen, maar uiteindelijk waren de dames en heren uit Heeswijk-Dinther met 1 punt verschil de sterkste.

De club uit Heesch, H.B.V. is derde geworden in deze spannende eindstrijd. Promotie naar de 1e klasse volgend seizoen is een feit. Deze mooie prestatie is natuurlijk het resultaat van hard werken en slim spel. Ook is het kampioenschap voor een deel te verklaren door de vernieuwende trainingstechnieken van de nieuwe trainer van BC Argus. We feliciteren dan ook Danny, Daisy, Mike en Paul met dit resultaat. Dit alles was reden voor een huldiging met mooie woorden en een klein feestje op de clubavond.

De competitiewedstrijden van de Bossche Badminton Federatie vinden altijd plaats op de doordeweekse dagen. Deze zijn ook altijd in de regio rond Den Bosch.

Ook kampioen willen worden bij BC Argus? Dat kan natuurlijk. Vanaf 13 juni tot aan de zomervakantie organiseert Badminton club Argus weer haar “badminton instap weken”. Hierbij kan je maar liefst 5 weken lang kennis maken met de sport en de club. Voor meer info: ga naar de website of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . Afsluiting met een slottoernooi met mooie prijsjes. De jeugd afdeling van BC Argus pakt ook dit jaar weer groot uit met de “kids zomerbadminton” een jeugdclinic onder leiding van een landelijk bekende trainer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app