Sport

sjef van den berg 01 dig hadeejerOp 24 en 25 oktober zal de 21-jarige handboogschutter uit de Abdijstraat de wereldbekerwedstrijden in Mexico city van commentaar voorzien.

Internationale pers
Tijdens testwedstrijden voor de Olympische Spelen, enige weken geleden in Rio de Janeiro, werd Sjef regelmatig door de internationale pers geïnterviewd. Dat werd opgemerkt door Eurosport. Vandaar de vraag van deze gerenommeerde omroep om in het Engels de handboogwedstrijden van specialistisch commentaar te voorzien.

BBC World
Er is ook belangstelling van de BBC. Morgen, 11 oktober, geeft Sjef een interview aan BBC World, vanwege het feit dat hij bij de testwedstrijden in Rio een tweede plaats behaalde. Dat maakt hem kanshebber voor een Olympische medaille in 2016.

Sport 1
Ook bij de zender Sport 1 staat hij in de belangstelling. Sjef is uitgenodigd deel te nemen  aan een nieuw te ontwikkelen sportprogramma, dat geen voetbal bespreekt.

Olympische auto

Op de Olympische auto die hem is toegezegd door het N.O.C. zal hij nog enige tijd moeten wachten. Het is een Volkswagen……..

Tekst en fotografie: Jacques Worms

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app