Redactioneel

231216 rva Imeet22Jongerensoos Imeet aan het Raadhuisplein heeft als doel om met kinderen een gezellige, leerzame en ontspannende tijd te hebben. Daarvoor organiseren ze met regelmaat activiteiten. Zo vierden ze afgelopen weekend samen kerst. De kinderen moesten vooraf zijn aangemeld, maar het was dan ook een heel speciaal programma.

Na ontvangst kregen de kinderen als welkom wat te drinken met een cakeje. De kinderen konden hierdoor even lekker kletsen. Daarna ging de groep naar een andere ruimte waar ze een kerstboom mochten maken van strijkkraaltjes. Het ene kind ging dat gemakkelijker af dan het andere. Maar ook hier was er voldoende gelegenheid om het samen gezellig te hebben.

Daarna ging de groep weer terug naar de mooi, in kerstsfeer, versierde ruimte, om samen te eten. Er was een buffet verzorgd met een ruim assortiment aan eten. Te veel om allemaal op te noemen met aansluitend ook nog een overheerlijk toetjes buffet.

Klik hier voor foto's.

De kinderen waren vanaf 16:00 uur welkom. Het begon buiten dus al een beetje donker te worden. Toen de kinderen om 18:30 weer door hun ouders werden opgehaald, was het echt donker, maar wat zijn dan de kerstlampjes en de hele omgeving sfeervol. Om helemaal in de stemming te komen van het kerstfeest op 25 en 26 december.

Wilt u meer weten over Imeet en hun programma? Ze hebben een mooie website met veel informatie hierop. Mochten er dan nog vragen over blijven, dan kunt u op de site gemakkelijk de contactgegevens vinden.

Foto's: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle