Redactioneel

DSC 0343Vijf jeugdteams kampioen
 
De F1 grijpt op een historische voetbaldag de kampioenstitel. Met trots houden de spelers de blinkende schaal van VV Heeswijk hoog in de lucht. Vier andere jeugdteams staan te popelen om de kampioenschaal over te nemen.
Zij sluiten immers ook het seizoen af met de hoogst haalbare prijs.
 
De F1 deed zaterdag wat het moest doen: winnen tegen DAW Schaijk. Alleen zo konden ze de eretitel veroveren. Met dat in het achterhoofd speelde de selectie van trainers Reinier van der Heijden, Bas Diesveld, Bram van den Berg en Maurice Oomens de sterren van de hemel.
 
“Vanaf de eerste minuut speelden ze erg goed samen. De aanvallers lieten het kaas niet van hun brood eten en de verdedigers stonden echt hun mannetje. Na tien minuten viel het eerste doelpunt al. En als het eerste doelpunt valt, dan volgen er snel meer. De spelers geven dan nog meer gas met een mooie score van 10-2 als eindresultaat.”
 
Bij het horen van het fluitsignaal juichte het Heeswijkse publiek voor de onverwoestbare F1. Het winnende team speelde zaterdag een van de betere wedstrijden van dit seizoen, ondanks dat de voetballers best een beetje gespannen waren. De kinderchampagne vloeit dan ook rijkelijk bij het winnen van het kampioenschap.
 
Het feest is pas compleet na een serie buikschuiven in de kleedkamer, slagroomtaart en frietjes eten en - zoals een echt kampioensteam betaamt- met z’n allen in een houtgestookte hottub!
 
Van harte gefeliciteerd sterspelers: Senn van de Wiel, Dorus van Menzel, Koen Oomens, Imke van der Heijden, Lars Diesveld, Tijl Daandels, Tim van der Wijst, Gijs Selten, Loek Schakenraad en Ies van der Pas!
 
Tekst en foto's:Aniek Oomens
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen