Redactioneel

Nadja van_DrielNadja van Driel heeft dinsdagavond de Bernhezer Cultuurprijs 2015-2016 gewonnen. Ze wist de jury te overtuigen met haar ‘filmproject voor kinderen’.
De uitreiking werd gehouden in Cultureel Centrum de Pas in Heesch. Verenigingen, instellingen of organisaties die een origineel kunst- en cultuurproject hebben uitgevoerd of gaan organiseren, konden zich aanmelden. In totaal werden er zeven inzendingen ingestuurd. De gemeente besloot ze allemaal te nomineren voor de prijs.
 
 
Script
Van Driel heeft haar project afgelopen zomer ontwikkeld. Het filmproject draait al op OBS De Bolderik in Heeswijk-Dinther. Het project loopt een heel jaar. Kinderen van de basisschool maken samen een film. Ze schrijven het script, maken een storyboard, doen het camerawerk, de regie en het geluid en monteren de film.
 
Criteria
Alle projecten werden tijdens de avond toegelicht. De inzenders beschreven waarom hun project het meest voldoet aan de criteria van de Cultuurprijs. De jury werd uiteindelijk dus het meest enthousiast over het project van Van Driel.
 
 
Reacties   
0 #2 Jan Burger 21-04-2017 19:17
Rien Dortmans ( , IP:
Proficiat Meid ! Klasse !
Citeer
+1 #1 Anne-Katrien 13-04-2017 15:13
:lol: Supergoed Nadja, het is ook echt een heel leuk project! Gefeliciteerd
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen