Redactioneel

laverhof carnaval_jac_w_1_of_22Prins Ton de Tweede stond vrijdagavond enigszins verbaasd op het podium in de Tuinzaal van Laverhof. Annemiek van de Rijdt, directeur van Laverhof, verkleed als een verleidelijke Surinaamse sambadanseres, was zeer complimenteus voor de vorst.
Op de knieën
Ze had namelijk vernomen dat de Prins vrijgezel was en waagde een kansje. Heftig heupwiegend zette ze haar beste beentje voor. De vorst beantwoordde de avances met een brede glimlach. Toen bij het verlaten van de zaal Annemiek om een handtekening vroeg, ging hij op de knieën. Niet voor Annemiek, maar om op de grond een stevige krabbel neer te planten. Prins Ton bleef ondanks alle verleidelijke avances trouw aan zijn waardigheid.

Vrijwilliger 2017
Marijke van der Steijn werd op het podium gehuldigd als meest gewaardeerde vrijwilliger van het jaar. Ze ontving een oorkonde, een fikse bos bloemen en een fles jonge klare van de Prins.

Team welzijn
Een geanimeerde en verzorgde carnavalsbijeenkomst in de Tuinzaal. Het bezoek van de prins met zijn gevolg werd hogelijk gewaardeerd. Een piekfijne aankleding, hartige hapjes en drankjes, verzorgd door het team welzijn en de vele vrijwilligers, droegen bij aan een ontspannen en vreugdevolle stemming. Op de muziek van "Kei skon" gingen de handjes de lucht in.

Verkleed als non?
Een van de jongste dansmariekes was er verbaasd over dat er iemand verkleed als non rondliep. De jonge dame kon niet bevroeden dat zr. Thea Kuypers (97)) nog dagelijks in haar oorspronkelijke habijt door de gangen van Laverhof wandelt.
 
Tekst en fotografie Jacques Worms
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen