Redactioneel

fotografierenekuijs -0004003LOOSBROEK/HEESWIJK-DINTHER – Ton Verstegen (35) uit Loosbroek is vanavond (vrijdag 17 februari) tijdens de eerste pronkzitting van Stichting Carnaval HDL onthuld als Ton d’n Twidde, de nieuwe prins van Snevelbokkenland.

Ton Verstegen studeerde, via het Schijndelse Elde College en de MAS in Boxtel, voedingsmiddelentechnologie aan de HAS in Den Bosch. Sinds 2005 werkt de Loosbroekenaar bij FrieslandCampina DMV, eerst als procesoperator en ploegleider en tegenwoordig als Proces Specialist.

De nieuwe heerser van Snevelbokkenland heeft zijn tweelingbroer Mark uitverkoren tot zijn persoonlijke adjudant. Het persoonlijk carnavalsmotto van Ton d’n Twidde is: ‘Loat ’t mar spetteren’.

Ton d’n Twidde groeide op in Dinther en woont sinds april 2010 in Loosbroek. Hij is vanaf zijn prille jeugd actief bij Zwem- en Waterpolovereniging Gorgo. Inmiddels vervult hij bij deze club al vijftien jaar bestuursfuncties, onder meer in de Technische Commissie en als bestuurs-penningmeester. Verder is de nieuwe prins actief bij Loosbroekse buurtvereniging Bergmolen, waar hij momenteel voorzitter ad interim is. Zijn hobby’s zijn waterpoloën, wintersporten, op vakantie gaan en zeevissen.

De nieuwe prins is een carnavalsvierder pur sang. Hij sleepte met de praalwagen van Vriendenclub Skon Volk al menige eerste prijs in de wacht tijdens de optocht in Heeswijk-Dinther en de lichtjesoptocht in Loosbroek. Iedereen is welkom om de nieuwe prins te feliciteren tijdens de prinsenreceptie op zondag 19 februari om 13.30 uur in Sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther.

fotografierenekuijs -0003988

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen