Redactioneel

161121-wvdl-Glasvezel UCE15Wisten jullie dat UCE Computers fungeert als een informatiepunt voor TriNed Glasvezel?    Heb je meer behoefte aan informatie omtrent het Glasvezelproject in Bernheze? Dan wil ik je graag voorstellen aan Jacqueline van Uden en haar team, van UCE Computers te Heeswijk-Dinther.

Tijdens het opstarten van dit Glasvezelproject heeft Paul van Wanrooij (TriNed) gevraagd of zij een informatiepunt willen beheren in Heeswijk-Dinther. Hiermee heeft zij ingestemd op voorwaarde dat men zich onafhankelijk kan blijven opstellen. Met andere woorden, de mensen die het informatiepunt bezoeken krijgen adviezen en/of antwoorden op hun vragen die verband houden met hun persoonlijke wensen.

161121-wvdl-UCE18Jacqueline geeft tijdens het interview ook aan dat zij niets tegen bijvoorbeeld providers zoals KPN en Ziggo heeft, maar vraagt me wel of ik weet dat Telefonie in 1968 is aangelegd en Coaxkabel/Tv 10 jaar later in 1978 volgde. Haar blik is gericht op de toekomst en daarin is volgens haar een Glasvezel infrastructuur een absoluut vereiste.

Haar enthousiasme over dit onderwerp kent geen grenzen, met een grote lach en enthousiaste stem vertelt ze over wat ze al heeft mogen aanschouwen bij fabrikanten zoals Sony en Samsung. Haar grote wens is dan ook om nieuwe technologieën in haar winkel te halen en te laten zien aan de mensen. “Zien is geloven!”

Wil je meer weten over het Glasvezelproject of wil je hulp bij het invullen bij het TriNed invulformulier, dan staat zij met haar team voor je klaar. Je mag haar ook emailen met vragen over TriNed glasvezel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   ).

161121-wvdl-Glasvezel UCE14Bijzonder om te vermelden is dat UCE computers in maart 2017 haar 25-jarige bestaan viert. Begonnen in hun eigen huis op de Notendreef (een vol huis met computers en kinderen), later in een keet naast het Tankstation, heeft men nu aan De Doorgang een prachtige locatie volgens het Open Keuken concept. Vanuit de winkel opereert het team voor particulieren en bedrijven in de gehele regio.

Bezoekadres:

UCE computers, De Doorgang 11

5473 HZ Heeswijk-Dinther, Telefoon 0413-293131

Auteur van dit artikel: Paul van Zoggel (groot voorstander van Glasvezel)

Fotograaf: Wim van der Lubbe

UCE Computers (Informatiepunt Glasvezel

Glasvezel Bernheze

Dienstenpakket TriNed

TriNed Bernheze 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen